Mesotherapie

Naaldloze mesotherapie is elektroporatie, door het elektrische veld worden de werkzame stoffen tot diep in de weefsels getransporteerd.

Er bestaan verschillende methodes voor het inbrengen van werkzame stoffen in de huid. De meeste hiervan brengen slechts 10% van de werkzame stoffen op de gewenste plaats. Met elektroporatie wordt 90% van de werkzame stoffen door de huid getransporteerd. Deze werkzame stoffen bestaan uit een cocktail van hyaluronzuur, vitaminen, mineralen en aminozuren. Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof. Naarmate men ouder wordt maakt het lichaam te weinig hyaluronzuur aan waardoor de huid zijn veerkracht en elasticiteit verliest. Hyaluronzuur kan 200x zijn eigen vocht vasthouden en is hierdoor een van de belangrijkste stoffen voor het herstellen van de huid.

De nieuwe en krachtige anti-verouderingstherapie voor gezicht, hals en decolleté.

Deze vorm van mesotherapie vult het hyaluronzuur in de huid aan waardoor de vochtbalans wordt hersteld en de rimpels vervagen. Een cocktail van vitaminen en mineralen zorgen ervoor dat de huid van binnenuit haar volume en elasticiteit terugkrijgt. Het geeft de huid haar natuurlijke uitstraling terug: veilig, snel en puur natuur.

Om de 4 tot 8 weken is een onderhoudsbehandeling nodig om het gewenste resultaat te behouden.